Caută
Close this search box.

Festivalul de film DaKINO 2018

DaKINO 2018 este organizat de Asociația FAMart și Fundația DaKINO, cu sprijinul Primăriei Capitalei prin ARCUB și al Centrului Național al Cinematografiei. Festivalul Internațional de Film DaKINO se va desfășura în perioada 18- 22 aprilie 2018 la ARCUB și Cinema Muzeul Țăranului si este cel mai vechi festival de film din Romania care se tine in Bucuresti , ajungand la cea de a 27-a editie.

Festivalul DaKINO va prezenta anul acesta 27 de filme în cadrul Competiției de Scurtmetraj,  selecția aparținând criticilor de film Ionuț Mareș, Cristi Mărculescu și George Mihalcea.

Competiția de Scurtmetraj va fi prezentată publicului la ARCUB în serile de joi, 19 aprilie, vineri, 20 aprilie și sâmbătă, 21 aprilie și în reluare, într-o proiecție maraton, duminică, 22 aprilie la Cinema Muzeul Țăranului.

In ultima seara de festival vor fi acordate trofee pentru „cel mai bun scurtmetraj”, „cea mai buna regie”, „cel mai bun scenariu”, „premiul special al juriului” si „premiul publicului”

 

Lista completă a filmelor incluse în Competiția de scurtmetraj este disponibilă la http://dakinofestival.ro/ro/2018/lineup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri