Caută
Close this search box.

O bătrână a fost violată şi ucisă în curtea bisericii, de Paşte, de un criminal ieşit acum din puşcărie

liviu dragnea

Viol şi crimă înfiorătoare în comuna gălăţeană Iveşti, chiar în ziua de Paşte.

O bătrână în vârstă de 82 de ani a fost găsită duminică, 8 aprilie, în jurul orei 17.30, aproape fără suflare, într-o baltă de sânge, în toaleta din curtea bisericii.

Autorul oribilei fapte este un tânăr în vârstă de 24 de ani, proaspăt eliberat din puşcărie, care a fost arestat preventiv.

Era pur şi simplu strivită. Părea călcată de tren

Victima avea 82 de ani şi era în agonie când a fost descoperită de soţia preotului. Medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa, leziunile suferite fiind extrem de grave.

Medicii legişti au stabilit că, pe lângă rănile provocate de loviturile extrem de dure, victima fusese şi violată.

„Era pur şi simplu strivită. Părea călcată de tren, nu victima unei agresiuni din partea unui om”, a declarat, pentru Adevărul, unul dintre medicii care au examinat trupul bătrânei.

Agresorul, pe nume Nicolae Irinoiu Negoiţă, este consătean cu victima, are 24 de ani şi este recidivist, fiind condamnat de mai multe ori pentru furturi şi vătămări corporale.

Abia fusese eliberat condiţionat din închisoare. Iniţial a fost arestat pentru tentativă de omor calificat şi viol, apoi procurorii au schimbat încadrarea juridică în omor calificat.

Actul medico-legal arată, potrivit adevarul.ro, că inculpatul a manifestat o ferocitate deosebită în aplicarea loviturilor asupra persoanei vătămate. Sunt lovituri de pumn aplicate în zona feţei, în zona frontală, în zona pieptului, are fracturi costale”, a  dezvăluit procurorul Istrate.

Criminalul violator va fi acuzat de omor calificat şi riscă să petreacă şi toată viaţa după gratii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri