Caută
Close this search box.

Presupuși jurnaliști ruși au încercat să pătrundă în salonul spionului Skripal. Spitalul denunță un comportament înfiorător

Niște presupuși jurnaliști, după cum a anunțat poliția britanică, care ar forma o echipă rusă de televiziune, s-au strecurat în spitalul în care este internat fostul spion rus Serghei Skripal, după ce a fost atacta cu un gaz neurotoxic, fabricat, cel mai probabil, într-un laborator militar din Rusia.

Spitalul a denunțat un ”comportament înfiorător”, relatează The Associated Press, preluată de News.ro

În imagini postate online de presa britanică apare un jurnalist de la postul REN TV mergând pe culoarele Spitalului Districtual din Salisbury, miercuri dimineaţa, şi comentând pe seama unei aparente lipse de securitate.

Poliţişti ”au însoţit şi au stat de vorbă la recepţie cu doi bărbaţi, nişte presupuşi jurnalişti”, afirmă Poliţia din Wiltshire.

Li s-a ”cerut să părăsească spitalul, ceea ce (cei doi bărbaţi) au făcut. Nu au fost operate arestări”, precizează poliţia.

Spitalul denunţă, într-un comunicat, un ”comportament înfiorător”.

Orice încercare de a hărţui, intimida sau provoca suferinţă oricărui membru al personalului nostru este absolut inacceptabil şi nu va fi tolerat”, subliniază spitalul în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri