Caută
Close this search box.

Theo, presupusul iubit al Simonei Halep, primele declarații despre relația cu jucătoarea de tenis. Dezvăluirile bărbatului i-a surprins pe fanii campioanei

Presupusul iubit al Simonei Halep rupe tăcerea. Bărbatul despre care s-a spus că i-ar fi intrat în graţii campioanei noastre, a făcut primele declaraţii despre relaţia lui cu celebra sportivă.

În urma articolelor apărute în spaţiul public doresc să fac următoarele precizari: nu a existat şi nu există o relaţie amoroasă între mine şi Simona Halep. Sunt un fan al ei şi al tuturor sportivilor aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie. Este adevărat că frecventey cafeneaua unde l+am cunoscut pe tatăl Simonei cu care am o relaţie bună de prietenie. Am tot respectul şi consideraţia faţă de domnul Halep, este un om deosebit care a făcut multe sacrificii în cariera Simonei. Am întâlnit+o pur întâmplător la munte şi de asemenea merg de mai mulţi ani la turneele ei din America. Se confundă o relaţie de prietenie cu una amoroasă. Este de datoria mea ca bărbat, machedon să clarific aceste aspecte, a declarat Theo Pasa într+un interviu pentru trustul intact media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri