Caută
Close this search box.

Fiica lui Michael Jackson i-a îngrozit pe toți. Imaginea în care apare alături de părinții ei este de-a dreptul bulversantă

Paris Jackson a reușit să stârnească din nou controverse pe Internet cu ultima imagine postată pe contul de Twitter în care apare însoțită de părinții săi: regretatul rege pop Michael Jackson și mama ei – Debbie Rowe.

Imaginea nu era însă una din copilărie, ci destul de actuală, evident editată într-un program, ca să pară un tablou de familie cât mai realistic.

Imaginea a stârnit rumoare și i-a împărțit prietenii virtuali în două tabere: unii care considerau imaginea de-a dreptul ”creepy” (n.red. înfricoșătoare), iar alții care au admirat portretul unei familii fericite.

Din spusele fiicei lui Michael Jackson, poza a fost creată de unul dintre fanii săi, răspunzând totodată celor care au criticat gestul ei de a o publica pe Twitter.

”Eu cred că este chiar drăguț să visezi la cum ar fi să ai părinți și să transpui asta într-un mod în care să o poți vedea, chiar dacă este doar o imagine creată de un fan”, a scris aceasta pe Twitter.

surse: dailymail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri