Caută
Close this search box.

Minutele cât o eternitate și pulsul lui Cristiano Ronaldo

Se va vorbi multă vreme, probabil ani mulți sau chiar zeci de ani despre modul atât de dramatic în care Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor 2018 la fotbal, după un penalty extrem de controversat, dar transformat apoi impecabil de Cristiano Ronaldo în min. 90+8. De la 3-0 pentru Juventul, pe ”Santiago Bernabeu”, scor general 3-3, s-a făcut 3-1 și scor general 4-3 pentru Real Madrid.

„Nu înțeleg de ce au protestat la decizia arbitrului. A fost penalty. Dacă nu era faultat din spate, Lucas ar fi înscris cu siguranță. Sunt bucuros că ne-am calificat în semifinale. O luăm pas cu pas, nu ne gândim la trofeu. Acum suntem doar în semifinale”, a spus Ronaldo.

”Minutele dinaintea executării loviturii de la 11 metri mi s-au părut o eternitate. Aveam pulsul foarte mare, dar am încercat să ma calmez pentru că știam că era decisiv. Mulțumesc lui Dumnezeu că am marcat și că ne-am calificat mai departe. Trebuie să recunoaștem că n-am făcut un meci bun”, a mai declarat starul portughez. (foto goal.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri