Caută
Close this search box.

Simona Halep, poza care a adunat 8.000 de aprecieri într-o oră

Simona Halep munceşte, dar se şi relaxează înaintea revenirii pe teren la meciul de Fed Cup cu Elveția.

Românca a postat pe Instagram o poză în care se află pe o motocicletă Harley-Davidson, iar fotografia a adunat peste 8.000 de aprecieri, după numai o oră.

„E a mea”, a recunoscut Halep, potrivit digisport.ro.

Halep se pregătește pentru Fed Cup alături de Irina Begu. Cele două jucătoare și-au făcut și o poză împreună, după ședința de pregătire.

Simona Halep (26 de ani, numărul 1 WTA), Sorana Cîrstea (28 de ani, locul 34 WTA), Irina Camelia Begu (27 de ani, locul 38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (29 de ani, locul 40 WTA) sunt jucătoarele convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu și antrenoarea Alina Tecșor-Cercel.

„Avem speranțe mari de la această partidă și pentru mine, pentru echipă, pentru toată România ar însemna foarte mult să ajungem în Grupa Mondială. Avem noroc că toate fetele sunt sănătoase, trec printr-o perioadă bună și sper să ne adaptăm foarte repede la terenul de zgură din Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca, astfel încât la ora meciului totul să fie pregătit, iar sala plină”, a declarat pentru site-ul FRT, Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri