Caută
Close this search box.

Orban: Datoria publică creşte cu 5,5 miliarde €; iresponsabilii din PSD ne conduc confom principiului «după noi, potopul»

Ludovic Orban, preşedintele PNL, suţine că datoria publică a României a crescut cu 5,5 miliarde de euro.

Orban afirmă că asta s-a petrecut în condiţiile în care PSD nu a investit în nimic, iar toţi banii au fost „azvârliţi în pomeni electoraliste”.

Totodată, lidrul PNL susţine că acesta e preţul indiferenţei, neparticipării la viaţa publică şi la vot.

PSDALDE NE FURA SI VIITORUL / In 2017 datoria publica a Romaniei (adica a fiecarui cetatean roman) a crescut cu 5,5 miliarde de EURO. In conditiile in care PSD nu a construit nimic, niciun tronson de autostrada, niciun spital nou, nicio capacitate noua de productie, niciun tronson nou de cale ferata, nicio hidrocentrala noua, NIMIC, scrie Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Toti banii au fost azvarliti in pomeni electoraliste.

In 2018, dupa cum arata bugetul si promisiunile lor, estimarile privind cresterea datoriei publice sunt intre 7 si 9 miliarde de EURO. In fiecare an in care vor mai sta la putere vor creste si mai mult aceasta datorie.

Iresponsabilii care ne conduc astazi actioneaza dupa principiul DUPA NOI, POTOPUL. Ne pun in carca noua si copiilor nostri aceasta povara, care va afecta negativ veniturile fiecarui roman pe termen mediu si lung.

Acesta este pretul pe care il platim pentru indiferenta si neparticipare la viata publica si la vot, conchide Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri