Caută
Close this search box.

Teatrul Ion Creanga invita copiii la aventuri cu personaje nastrusnice

Luna Aprilie a Stagiunii 2017-2018 a Teatrului de copii Ion Creanga are programate piese cunoscute din lunile trecute, o reluare muzicala si o premiera care duce micii spectatori tocmai pe luna!

Sâmbătă, 14 aprilie, după o absență îndelungată, cei patru clovni din Muzicalia, ștrengarii Hanso și Lora, aprigul Morbus și Consi – clovnul orchestră, revin pe scenă. Pus în scenă de Ștefan Ruxanda după o idee originală, spectacolul „Clowns aduce laolaltă elemente de teatru și circ

Senior Pantalone și servitorul său, Arlechino, călătoresc în spațiu , duminică, 15 aprilie,prin lumea farselor hazlii, cu ocazia premierei spectacolului „Pantalone în lună.

„Tinerete fara batranete si viata fara de moarte”, „Buna dimineata!”, „Pernuta somnoroasa”, „Amintiri intr-o valiza”, „Fara frica” sunt alte titluri din care copiii pot invata o gramada de lectii, pot rade, pot sta in suspans odata cu fiecare personaj care apare in fata lor,

Parcurgeți programul lunii APRILIE, pregătiți-vă jurnalul de vizionări și rezervați-vă locuri din timp! Biletele pentru spectacole sunt disponibile online, pe entertix.ro sau la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă din Piața Amzei nr. 13.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri