Caută
Close this search box.

Televiziunile îi sfătuiesc pe ruși să-şi facă provizii pentru un război nuclear

Presa de stat de la Moscova, cunoscută pentru manipulările pe care le-a făcut în trecut, a început să instruiască populația cum să procedeze în cazul izbucnirii unui război nuclear între Rusia și SUA.

Un buncăr poate fi închiriat cu 5.800 de dolari pe lună sau poate fi cumpărat cu 2 milioane de dolari

Un prezentator al emisiunii Vesti 24, care stătea în fața unei fotografii cu un nor nuclear, le-a recomandat telespectatorilor ruși, cu patru zile înaintea atacului asupra Siriei de către SUA susținut de Marea Britanie și Franța, în timpul unui „instructaj de supraviețuire alimentară”, să facă rezerve „mai mari de apă și mai puțin de dulciuri”, pe lângă stocuri de conserve și pungi cu ovăz.

La cumpărăturile pentru dulapul de provizii pentru război să fie evitate dulciurile, pentru că doar cresc pofta de apă. În plus, rușii au fost sfătuiți să strângă cât mai multă apă.

Cap de listă este postul de televiziune de stat Russia 24, care a început să instruiască populația cum să procedeze cu proviziile în cazul izbucnirii unui război nuclear între Rusia și Statele Unite, transmite The Moscow Times, citată de digi24.ro.

Oamenii sunt sfătuiți să se adăpostească la metrou, însă să fie precauți, pentru că nu toate stațiile din Moscova și Sankt Petersburg vor face față unui atac nuclear.

Totodată, au fost amintite mai multe anunțuri în care erau scoase la vânzare sau la închiriat buncăre atomice.

Postul de știri Russia 24 a mai relatat zilele trecute că s-a creat o isterie despre un al Treilea Război Mondial.

Isterie pe care o creează tot ei. Nu este pentru prima dată când propaganda rusă, sprijinită puternic de media, procedează la inocularea ideii izbucnirii unui nou război mondial. S-a întâmplat și în anii trecuți, când pretextul pentru această ofensivă mediatică a fost tot Siria.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri