Caută
Close this search box.

VIDEO. Principele Nicolae, soţia sa şi 23.000 de elevi au colectat deșeuri din plastic

Principele Nicolae şi Alina Maria Binder au participat ieri, alături de 23.000 elevi și profesori din 174 de școli, la o amplă acţiune de colectare de deșeuri din plastic.

A fost Ziua Voluntarilor Mici. Nu mai puțin de 30 de camioane au plecat dis-de-dimineață, împreună cu voluntarii Asociaţiei Tășuleasa Social, pe rute din 5 județe, ca să colecteze deșeurile din plastic adunate de elevi în vacanța de Paști. Punctul final de întâlnire este municipiul Cluj-Napoca, de unde acestea vor fi preluate de către diverşi operatori din domeniu.

Principele Nicolae, soţia sa şi Tibi Uşeriu au ieşit la plantat copaci. VIDEO

Aproximativ 23.000 elevi și profesori din 174 de școli din judeţele Bistrţa-Năsăud, Sălaj, Cluj, Maramureş şi Suceava,au adunat în timpul vacanței de Paște deșeurile din plastic. Această provocare a venit în urma unei caravane de informare și de conștientizare asupra efectelor negative ale deșeurilor din mase plastice, atunci când acestea nu sunt reciclate, potrivit rasunetul.ro. Au fost împărțiți 50.000 saci din plastic 100% reciclat și 23.000 calendare în format A3 din hârtie reciclată.

„Nu am salvat încă planeta, dar suntem cu un pas mai aproape!”, au transmis cei de la Tăşuleasa Social.

Astfel, 30.000 de saci cu deșeuri de plastic merg luni la reciclare.

2 răspunsuri

  1. Cred ca a cam trecut si vremea acestor actiuni foarte. foarte populiste, adica datul de pomana din marar si chimen, asa a facut si ex-regele mihai, a revenit in tara cu haine second-hand si sticle de ulei aproape de expirare, in loc sa revina cu un guvern gata format in si din diaspora si macar cu 2-3 duzini de investitori seriosi… Practic acest „print” este varianta „ailalta” a lui burduja(de mai jos), prin actiuni care nu-i costa nimic, vor sa acceada laa putere, este f. posibil ca cei doi( sau cei ca ei) chiar sa se intalneasca , undeva, candva, la varf, sau -dimpotriva- in sacii de gunoi ai istoriei…///De ce aleg in fiecare zi sa raman in Romania de Sebastian Burduja, fondator PACT( ziare. com)”…Si eu am plecat. Am stat aproape 12 ani in SUA, am studiat acolo…”_____––-______Un articol „traznet”, lacrimogen si dramatic, in care „dragostea de tara ” este agatzata si pe frangia de rufe…Individul are tupeu si determinare, vrea sa ajunga in varf, pentru ca acesta a si fost motivul pentru care a studiat in strainatate( sa-i dea importanta) si apoi s-a intors in Romania, insa aceasta intoarcere a fost destul de precipitata, dupa un scurt sejur in campul muncii, stresanta si obositoare, asa ca -normal- s-a intors in Romania, unde realmente NU FACE NIMIC, doar palavrageste si incearca sa recruteze membri cotizanti pentru organizatia lor, in general a noailor neonomenclaturisti, unde este cooptata si beizadeaua lui mugur isarescu, o alta „femeie a muncii”… Ca deobicei in „articolele” sale, individul este lacrimogen si dramatic,insa NICIODATA nu spune care este calea de urmat, pentru a scoate Romaniaa din mocirla…Si nu o spune, pentru ca singura cale rezonabila si cu rezultate( o stie si el, dar ii zbarleste parul pe el), este bagarea la puscarie a cateva mii de indivizi, intre care face parte si tac-so , inclusiv taierea oxigenului spre beizadelele parazitare, prin confiscarea totala si extensiva (deci si a colateralelor) a averilor acestora…Iar acest lucru nu o sa-l faca ei NICIODATA, singura sansa este intoarcerea la Monarhie , NUMAI cu aport Englez, si importul a cateva mii bune de specialisti in toate domeniile, cel mai bine romani care au plecat din tara de nevoie (nu ca el , cu milioane in buzunar), au muncit din greu si au ajuns cineva in domeniul lor…Numai asa Romania mai poate fi salvata..

  2. „Într-o democrație adevărată, cetățeanul este principalul actor civic și politic…”____––-____declamatia pompoasa de mai sus face parte din „Manifestul” PACT(condus de s. burdujea si „cei 12 apostoli”- in total sunt 13, el trebuie sa fie Isusul), inca o dovada a populismului gaunos si fariseismului politic, aceasta chestie este valabila cel mult pentru cateva tari din lume, in rest SE STIE CLAR- ca nu cetateanul conduce, ci cele doua clase (una chiar casta) anume casta politica si Clasa Intelectualilor, din care emana politicul, iar concretizarea doleantelor cetatenilor se face la bunul plac al acestor 2 clase, deci -REAL- calitatea generala a unei natii( prosperitate generala, justitie sociala si legala bine definite si aplicate, etc.) este data de calitatea acestora 2, care -mai niciunde- nu depasesc, unu la suta din total populatie, iar cea politica, nici macar 0,01 la suta din populatia tarii…Problema -la noi- rezultta din faptul ca aceste 2 clase, in proportie de peste 95% sunt false, sunt constituite din indivizi marginiti intelectual si -in acelasi timp- dominati de dorinte animalice, primitive, anume acumularea a cat mai mult si cu orice pret… Cam asta rezida si la acest PACT, seful suprem stim cine este ( un parazit total si fara sansa de vindecare) , mai sunt inca 12 figuri in conducere, am cautat la wikipedia, nu am gasit nimic consistent( parinti, evolutie sociala, etc.) decat ca sunt antreprenori in consulting si real-estate, adica in ce consulting?, poate in cel cum sa furi si sa ajungi in varf( asa arata situatia in tara), si real-estate, adica un domeniu speculativ…dar cel mai important, toti vor o Romanie mai buna, dar NICI MACAR unul NU spune si cum, decat labareli, precum ” sa ne implicam”, ” sa actionam responsabil”,sa si sa, bla, bla, si iar bla…Rusine, magari nenorociti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri