Caută
Close this search box.

Dragnea ştie cât va mai rămâne Dăncilă premier: Cel puțin până în 2020

Liviu Dragnea e un „vizionar”. El a anticipat cât va mai rămâne Dăncilă în funcţia de premier – cel puţin 2 ani.

Premierul Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea, liderul PSD, s-au întâlnit azi în biroul lui Dragnea, la Parlament.

Întâlnirea, dintre premier şi preşedintele al Camerei Deputaţilor a început în jurul orei 10,00 şi a avut loc înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD (CExN), pe a cărei ordine de zi se află, potrivit lui Liviu Dragnea, o prezentare a activităţii miniştrilor Cabinetului Dăncilă.

Discuția Dragnea-Dăncilă a ținut mai bine de o oră. Întrebat de un jurnalist dacă Viorica Dăncilă va rămâne premier până în 2020, Livi Dragnea a spus ”da, cel puțin”, citat de HotNews.

La intrarea în sedinţa CExN, întrebat dacă se pregăteşte o Ordonanţă de urgenţă privind Codurile penale, Liviu Dragne s-a închinat şi le-a reproşat jurnaliştilor că inventează subiecte, conform News.ro.

Potrivit lui Dragnea, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional premierul va face un “mini bilanţ” la 100 de zile de la guvernare.

Surse politice au declarat, conform Adevărul, că Liviu Dragnea le-a transmis liderilor din teritoriu că în luna mai va organiza un miting de amploare pentru susţinerea măsurile din programul de guvernare.

„Nici vorbă de aşa ceva”

Întrebată de jurnalişti dacă îşi va da demisia din funcţia de premier, aşa cum s-a vehiculat în presă în ultimele ore, Viorica Dăncilă a spus: „Nici vorbă de aşa ceva”.

„Aş fi curioasă să aflu şi eu. De la mine în niciun caz”, a adăugat Dăncilă, întrebată dacă a existat o discuţie în acest sens şi de unde a pornit un astfel de zvon, conform Agerpres.

Un răspuns

  1. Prostul nu-i prostdestul pana nu-i si fudul .Nu ajung gafele pe care le-a facut .Saptamana si gafa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri