Caută
Close this search box.

Dragnea vrea un miting uriaş pentru susţinerea familiei tradiționale, deşi nu există nicio dispută pe acest subiect

Liderii PSD, reuniți în ședința Comitetului Executiv, în frunte cu Liviu Dragnea, au decis organizarea unui miting de amploare în cursul lunii mai.

Tema mitingului, care a fost anunțată după terminarea  şedinţei de Liviu Dragnea: sprijinirea familiei tradiționale, pare lipsită de noimă, pentru că nu există vreo dispută în societate în legătură cu acest subiect.

Singurul motiv al organizări mitingului pe această temă ar fi o baie de mulţime pentru revigorarea politică a lui Dragnea, care stă din ce în ce mai prost în sondaje.

„Am adoptat câteva decizii importante”

PSD s-a poziţionat din start drept principal susţinători al familiei tradiţionale, semnând un protocol cu Coaliţia pentru Familie, în campania pentru alegerile parlamentare. Dar nici acest fapt nu justifică organizarea unui miting pe această temă.

„Am adoptat câteva decizii importante. Cea mai importantă decizie pe care am adoptat-o astăzi este legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susținerea familiei tradiționale. Vreau să organizăm acest miting și am luat decizia asta pentru a nu mai exista niciun echivoc privind abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei CEx, conform Digi24.

Ideea organizării unui miting de amploare al PSD nu este deloc nouă. Și în luna decembrie 2017, în PSD s-a discutat și, în final, s-a decis organizarea mai multor manifestații, în București și în alte mari orașe din țară. „Va fi un miting de protest, nu pentru susținerea Guvernului, a lui Dragnea, a programului de guvernare. E un miting împotriva statului paralel, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor. Un miting pe care românii l-au cerut. Mesajul este că aceasta este majoritatea, aceștia sunt românii, care vor altceva, mesajul poate o să fie receptat și la Bruxelles”, declara atunci Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD.

Mitingul anunbţat acum de Dragnea va avea loc în București, în luna mai. Nu s-a stabilit data în acest Comitet Executiv, dar s-au stabilit cele două teme mari care să fie prezentate oficial.

Luna mai fusese avansată, anterior, ca termen și pentru organizarea referendumului pentru revizuirea Constituției în sensul redefinirii familiei, duă cum anunţa Vicepremierul PSD Paul Stănescu.

Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a confirmat organizarea unui asemenea miting.

„Susţinerea familiei şi omagierea Centenaruluii”

„A fost o discuţie pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele şi vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat. Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului”, a spus Buzatu.

El a precizat că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai. „Va fi un miting de amploare. Data – în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor”, a mai spus Buzatu.

Un răspuns

  1. N-ar vrea flausatul un miting ptr legalizarea con cubinajului in care el, spurcaciunea se afla?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri