Caută
Close this search box.

Halep a plecat val-vârtej la Cluj, deranjată de întrebarea jurnaliştilor: N-am invitat pe nimeni

Simona Halep

La plecarea din Bucureşti spre Cluj, pentru partida de Fed Cup a României, Simona Halep a fost deranjată de o întrebare a jurnaliştilor şi a plecat val-vârtej.

Simona Halep

La plecarea spre Ardeal, Simona a fost chestionată pe seama faptului că Horațiu Mălăele și George Mihăiță, care sunt în Cluj în aceste zile pentru a juca piesa „Fierarii”, vor fi în tribună la duelul cu Elveţia.

Se speculase că Simona, bună prietenă cu cei doi actori, le-ar fi făcut o invitaţie. Halep a părut extrem de deranjată de această întrebare şi a răspuns, vizibil iritată.

„Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu”, a explicat Halep, conform Gazetei, pentru ca apoi să plece din faţa reporterilor care îi luau interviu.

Înainte de această întrebare, Simona vorbise despre partida propriu-zisă, una de o importanţă capitală.

„Sper să fie bună revenirea mea, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu echipă foarte bună.

Toate jucăm la nivel înalt şi sper să câştigăm partida. Da, putem câștiga, însă nu e uşor şi de fiecare dată spunem că nu se ştie niciodată în tenis, aşa că vom vedea. Dar obiectivul nostru e să mergem spre finală”, a declarat Halep, citată de digisport.ro.

Întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Elveția, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în direct pe Digi Sport 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri