Caută
Close this search box.

Simona Halep are 24 de săptămâni

Marea noastră campioană Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) se află în fruntea ierarhiei mondiale de 24 de săptămâni, adică de aproape o jumătate de an. Iar numărul săptămânilor încă va crește.

În plus, grație unui sezon foarte bun al Anei Bogdan, jucătoarea din Sinaia a urcat – pentru prima dată în carieră – pe locul 66 WTA și a făcut ca România să aibă acum, în premieră, 6 jucătoare în Top 70 mondial, așa cum au SUA și Rusia. Chiar dacă acolo, în SUA și Rusia, mai ales în primul caz, sprijinul acordat jucătoarelor de tenis este uriaș, incmparabil mai mare decât cel din România …

Iată-le și pe fetele care o ”acompaniază” pe Simona în această elită: Sorana Cîrstea (34), Irina Begu (38), Mihaela Buzărnescu (40), Monica Niculescu (64) si, cum spuneam, sinăianca Ana Bogdan, pe 66.

Pe Simona o vom revedea în meciul de Fed Cup cu Elveția, de pe 21-22 aprilie, de la Cluj-Napoca, miza fiind promovarea în Grupa Mondiala principală. Urmează turneele pe zgură, astefl, 23-29 aprilie: Stuttgart (Premier); 5-12 mai: Madrid (Premier Mandatory); 14-20 mai: Roma (Premier 5); 27 mai – 10 iunie: Roland Garros, Grand Slam, poate primul astfel de turneu pe care îl va câștiga Simona Halep. (foto sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri