Caută
Close this search box.

Iohannis, atac la PSD: A făcut un hobby din a schimba tot ce funcţionează în România

Întrebat despre intenţia de naţionalizare a Pilonului II de pensii, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PSD a făcut un hobby din a schimba tot ce funcţionează în România.

„Aceste veşnice schimbări nu aduc decât bulversări şi incertitudini. Am observat că PSD a făcut un hobby din a schimba tot ce funcţionează în România, a schimbat sistemul de impozite şi taxe, a mărit salariile până când le-a micşorat, acum vrea să desfiinţeze Pilonul II de pensii. Nu este bine aşa. (…) Se schimbă, trebuie, nu trebuie, legile justiţiei, se schimbă, trebuie nu trebuie, impozitarea. Acum umblam la sistemul de pensii, umblăm la securitatea naţională.

(…) Nu cred că mergem spre o stabilitate a statutului român, ci, dimpotriva, cred că prea multe lucruri abordate în prea scurt timp duc la o instabilitate pe care nu şi-o doreşte nimeni“, a declarat preşedintele Klaus Iohannis la Parlament, unde a participat la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucureşti (B9), conform News.ro.

El a mai spus că „se poate guverna şi asa, însă nu cu rezultate bune”.

Întrebat despre nemulţumirile privind scăderea unor salarii din sănătate, preşedintele a afirmat că „se vede că nu există o gândire unitară la nivel de guvern„.

„Aceste chestiuni trebuie rezolvate de către Guvern, nu pot fi aruncate în curtea nimănui. Legislatia este aşa cum este si apare instabilitate, neclaritate şi toate acestea duc la mişcări sociale care nu îmbunătăesc absolut deloc climatul social”, a adăugat Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri