Caută
Close this search box.

Gigi Becali a anunțat oficial că se retrage din fotbal

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un al doilea mandat la conducerea FRF. Victoria sa în alegeri a fost foarte clară, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată, ca de obicei, la Casa Fotbalului. Principalul său contracandidat, fostul internațional Ionuț Lupescu, a obținut doar 78 de voturi. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puşcaş, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Drăgan, fost lector al Şcolii Federale de Antrenori, care nu a strâns nici măcar un sufragiu.

În urma acestei situații, cunoscutul finanțator Gigi Becali, care l-a spirjinit total și deschis pe Ionuţ Lupescu, a reacționat prompt: vrea să se retragă din prim-planul fotbalului și să îl lase pe nepotul său Vasile Geambazi să conducă clubul FCSB.

„Am trimis o adresă la clubul FCSB şi am spus că nu vreau să fac parte dintr-o asociaţie condusă de acest om, Burleanu, care ne-a sfidat prea mult. O să tragem un semnal de alarmă, eu mă retrag ca finanţator, predau familiei mele ştafeta, nepotului meu Vasile Geambazi. Nu mai sunt persoană oficială a clubului Steaua. Familia mea conduce, nu vreau să fiu condus de Burleanu”, a spus Gigi Becali ieri, după alegeri. (foto digi24.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri