Caută
Close this search box.

Incident grav în Chiajna: Oameni loviţi cu sabia de un taximetrist şi de pasager într-un cartier rezidenţial

Incident grav în Chiajna, într-un cartier rezidențial. Doi bărbaţi sunt căutaţi de poliţiştii din Ilfov, după ce ar fi provocat o altercaţie în timpul căreia o persoană a fost rănită.

FOTO: captura Digi24

Martorii spun că cei doi agresori au intrat aseară cu mașina, un taxi, pe strada Complexului, o stradă privată închisă cu barieră. În momentul în care au vrut să iasă de pe stradă, bariera, care poate fi acționată doar de locatarii complexului prin telecomandă sau telefon, nu s-a deschis, așa că cei doi s-au dat jos din taxi și au încercat să o forțeze.

În acel moment, câțiva proprietari care au văzut ce se întâmplă au ieșit și le-au spus celor doi să înceteze. Administratorul unui bloc a fost lovit cu o sabie în zona feței de unul dintre agresori.

„Într-un complex din Chiajna a avut loc o altercaţie între mai multe persoane necunoscute. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat faptul că două persoane necunoscute ar fi agresat un bărbat de 34 de ani din Bucureşti, agresorii nemaifiind prezenţi la momentul sosirii poliţiştilor. Victima a fost transportată la o unitate spitalicească din Bucureşti pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările continuă pentru identificarea autorilor şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului.”, a declarat Ciprian Romănescu, IPJ Ilfov, citat de digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri