Caută
Close this search box.

DJ Avicii a murit la 28 de ani

Șoc în lumea muzicii: suedezul DJ Avicii a murit la numai 28 de ani, în circumstanțe încă necunoscute.

Dj-ul și producătorul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit vineri după amiază în Oman, a anunțat impresarul starului.

„Cu profund regret anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și cerem tuturor să respecte nevoia de intimitate în această perioadă grea. Nu vor mai fi făcute alte comentarii,” a anunțat impresarul starului.

Avicii a anunțat în anul 2016 că se retrage din turnee și că va continua să facă muzică numai în studio. Avicii a susţinut ultimul său concert la Ushuaia Ibiza Beach Hotel în 2016. El a anunţat la anului 2016 că va renunţa la show-urile live. Fanii au venit în număr mare să asiste la ultimul concert al DJ-ului Avicii, iar mulţi dintre ei au publicat după aceea pe Twitter mesaje prin care şi-au exprimat regretul faţă de dispariţia de pe scena concertistică a muzicianului suedez.

Avicii s-a retras din muzică din cauza unor probleme de sănătate. DJ-ul avea probleme de mai mulți ani, mare parte din cauza consumul de alcool. În anul 2014, i-au fost scoase apendicele și vezica biliară.

Avicii a fost și în România, în anul 2015, la festivalul Untold, din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri