Caută
Close this search box.

Simona Halep merge cu echipa României în elita mondială

UPDATE 13.  Dat fiind că nu se mai poate influența soarta calificării și miza ăntîlnirii România-Elveția, perechile de la dublu au fost schimbate, se vor confunta Mihaela Buzărnescu/Sorana Cîrstea cu Jil Belen Teichmann/Viktorija Golubic.

De o singură victorie mai avea nevoie România în cea de-a două zi a confruntării cu Elveția pentru calificarea în elita mondială feminină (primele 8 națiuni) din Cupa Federației.  Cu puține momente în urmă, liderul mondial Simona Halep tocmai a adus acest punct, cu eleganța  și clasa pe care numai ea le are, surclasând-o foarte clar pe Patty Schnyder (39 de ani, 149 WTA), fostă nr.7 mondial și învingătoare a unor celebrități precum martina Hingis sau Jennifer Capriati, aflate pe vremea aceea pe locul 1 WTA.

Halep – Schneider 6-2, 6-1

Astfel, România conduce acum cu 3-0 Elveția și este calificată în grupa de elită, indiferent de rezultatul celorlalte meciuri de azi, găzduite de sala și publicul SUPERB din Cluj. Astăzi mai sunt programate meciurile

Sorana Cîrstea – Viktorija Golubic și Begu/Halep – Schnyder/Teichmann la dublu. felicitări fetelor și antrenorilor Florin Segărceanu și Alina Tecșor. (foto Prosport)

2 răspunsuri

  1. tenisul de camp, feminin… Un camp unde Romania merge ca un ceas elvetian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri