Caută
Close this search box.

Supervizorul Vioricăi Dăncilă pus de Liviu Dragnea să supravegheze tot

Supervizorul

După două tentative eșuate de premieri care în loc să fie 100% obiedienți, au ieșit în decor și cu opinii personale, Liviu Dragnea nu a mai dorit să riște. Supervizorul lui o monitorizează pe Viorica Dăncilă la sânge.

Închisoare cu suspendare pentru Marian Neacşu

Viorica Dăncilă a fost mulți ani europarlamentar, dar nu s-a remarcat prin nimic. De altfel, notorietatea acesteia, înainte de a fi prim ministru era una care tindea spre ZERO. Până acum ea a ieșit în evidență mai mult prin greșelile gramaticale repetate și a devenit ținta glumelor atât a jurnaliștilor, cât și a internauților.

Asta nu l-a deranjat foarte tare pe președintele PSD, care a dorit doar să se asigure că Dăncilă nu-i iese din cuvânt și că nu va manifesta vreodată tendințe de rebeliune. Astfel el a trimis-o pe umbra sa, Anca Alexandrescu, la Palatul Victoria să-i supervizeze toate mișcările noului premier.

Supervizorul a fost plătit de SIE?

Anca Alexandrescu este de profesie jurnalistă și a lucrat la Evenimentul Zilei. Ea este și fosta soție a patronului Evz, Dan Andronic, fina de cununie a realizatorului Antena 3, Radu Tudor și fiica jurnalistului Horia Alexandrescu. Colonelul în rezervă Cornel Nemetzi, fost șef al serviciului de spionaj clasic, a acuzat-o că ar fi fost plătită de SIE pentru a executa anumite servicii. Informațiile nu au fost, însă niciodată confirmate.

În epoca Năstase, aceasta era acreditată ca reporter politic la PDSR și a fost racolată foarte ușor de acesta, care i-a oferit imediat funcția de consilieră. Aflată mereu în apropierea celor mai puternici oameni din România, Anca Alexandrescu a reușit să-și păstreze funcția de coordonatoare a comunicării centrale a social democraților, chiar dacă șefii ei au fost executați unul câte unul. Este vorba despre Adrian Năstase, cel care a lansat-o și de Victor Ponta, căruia i-a fost alături până la înlăturarea din funcție.

Acum și Liviu Dragnea a cooptat-o lângă el, acordându-i încredere maximă. Pentru a se asigura că Viorica Dăncilă nu va călca strâmb, a trimis-o la Palatul Victoria, ca și consilier neremunerat, iar aceasta este efectiv nedezlipită de premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri