Caută
Close this search box.

Timea Bacsinszky îşi aminteşte, cu ochii-n lacrimi, de anii copilăriei din România

Timea Bacsinszky, învinsă sâmbătă de Irina Begu și adversara Simonei Halep de duminică din Fed Cup, nu și-a putut ascunde în fața ziariștilor latura sensibilă. Amintirile despre  bunicii ei şi despre copilăria petrecută în România o pot face să plângă foarte ușor.

FOTO: digisport.ro

Tatăl Timeei Bacsinszky, Igor, este născut în România, astfel că sportiva și-a petrecut o mare parte din copilărie la bunici, la Satu Mare.

Întrebată de News.ro despre amintirile din copilărie, Timea Bacsinszky s-a arătat emoţionată şi a început să vorbească despre bunicii ei.

„Bunicii mei au fost foarte săraci, dar îmi amintesc că mi-au cumpărat când eram mică doi pui de găină, unul alb şi unul negru, ca să fiu fericită când mă joc în grădină. După un an, când au crescut, a venit cineva şi a spus că trebuie să îi tăiem ca să facem supă.

Pentru elveţieni a fost şocant când le-am povestit, dar pentru mine este o amintire foarte preţioasă, la fel cum este cea în care stăteam în grădină pe un scaun şi îmi făceau duş cu apă dintr-o găleată. Bunicii mei au murit, dar şi acum mai ştiu de zacusca de vinete şi de multe bunătăţi.

Mă simt binecuvântată că am trăit aceste lucruri. Ei mi-au dat totul şi le duc dorul”, a spus Bacsinszky și nu a mai reușit să-și rețină la lacrimile.

În momentul în care a izbucnit în lacrimi la conferință, jucătoarea din Elveția a încercat să și glumească. „Am încercat să îmi pun atât de mult machiaj, tocmai ca să nu vedeți. O să vă răspund de sub scaun”, a spus Bacsinszky.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri