Caută
Close this search box.

Adrian Mutu, între Dinamo, FCSB și Voluntari

După cum se știe, chiar înaintea alegerilor recente de la federație, Adrian Mutu a părăsit postul de manager sportiv de la FRF şi a plecat la FC Voluntari, unde şi-a început cariera de antrenor principal.

În lumea fotbalului, însă, se știe că – înainte de ajunge la Voluntari – , fostul jucător al lui Chelsea a mers direct la … Gigi Becali şi i-a propus să-l numească antrenor, în locul lui Nicolae Dică, după cum susţine fanatik.ro.

Deşi nu antrenase pe nimeni până la momentul discuţiei, Mutu i-a propus lui Becali, nici mai mult, nici mai puțin decât să îl numească în locul lu Dică. Surprins de încrederea  pe care fostul manager de la Dinamo o are în calităţile sale de antrenor, Becali a fost, se pare, tranșant: „Dică nu pleacă de la echipă până la vară. Dacă ia titlul, rămâne în continuare. Dacă nu câştigăm campionatul, voi vedea atunci pe cine pun”, arată sursa amintită.

Totuși, Mutu a debutat cu dreptul în cariera de antrenor. FC Voluntari a învins, sâmbătă, în deplasare la Chiajna, cu 1-0, în play-out-ul Ligii 1. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri