Caută
Close this search box.

Antrenorul Viitorului, ofertat de un team de cupe europene

Antrenorul, managerul și patronul celor de la campioana en-titre, Viitorul, Gică Hagi,  a primit o ofertă concretă de a veni pe banca tehnică a unei echipe de cupe europene. Este vorba de cunoscutul team polonez Legia Varșovia, locul 3 din țara lui Boniek.

Echipa din capitala polonă l-a demis pe antrenorul Romeo Jozak, după trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri, iar Hagi s-a arătat deschis să negocieze. „Legia Varșovia? Orice echipă care participă în cupele europene are șansa de a obține semnătura mea„, a declarat Hagi, potrivit presei poloneze. Posibilul contract ar urma să intre în vigoare după finalul acestui sezon.

Și fostul antrenor al Astrei, Edi Iordănescu, este în cărți pentru postul de antrenor al Legiei. Pe listă mai sunt Adam Nawałka, Thorsten Fink, Myron Markiewicz și Urs Fischer.

De-a lungul carierei, Gheorghe Hagi a mai antrenat la naționala României, Galatasaray, Bursaspor, Poli Timișoara, FCSB și Viitorul. În acest moment Legia este pe locul 3, cu 54 de puncte, la egalitate cu Jagiellonia. Lider este Lech Poznan cu 55 de puncte. (foto Digi Sport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri