Caută
Close this search box.

Premierul Dăncilă se va întâlni cu directorii spitalelor în conflictul salariilor

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni, luni, la ora 13.00, la Palatul Victoria, cu manageri de spitale pentru a discuta despre salariile din sistemul de sănătate, scrie Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă le ceruse miniştrilor Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor Publice, la începutul şedinţei de guvern de miercuri, să găsească soluţii la problemele din Sănătate.

Zeci de angajaţi ai Institutului de Pneumofiziologie „Marius Nasta” din Capitală, biologi, asistente, personal administrativ, dar şi medici, au protestat, marţi, 10 aprilie, pentru a treia oară în ultima săptămână, în curtea unităţii spitaliceşti, fiind nemulţumiţi de reducerea sporurilor. De asemenea, câteva zeci de cadre medicale şi personal administrativ din cadrul Institutului de Pneumofiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti protestează faţă de reducerile salariale.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a susţinut, referitor la protestele din ultimele zile, organizate de cadrele medicale, legate de modul în care se acordă sporurile, că nu tot personalul medical trebuie să primească sporuri maxime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri