Caută
Close this search box.

Cornel Dinu: ”Un copil pricinos şi cârcotaş de la şotron”

Celebrul fost internațional dinamovist Cornel Dinu (69 de ani) l-a atacat puternic pe mai tânărul antrenor Dan Petrescu (50 de ani) după declarațiile făcute la finalul meciului Poli Iași – CFR Cluj 1-1, prin care acesta din urmă a anunțat că la finalul sezonului, în această vară, va pleca iarăși din România.

Dan Petrescu rămâne copilul pricinos şi cârcotaş de la şotron, de la jocurile copilăriei. Indiferent că a fost prin străinătate. El are un discurs infernal prin care nu spune nimic în comun cu realitatea şi pe care în niciun caz nu putea să-l facă acolo unde a fost crescut din frageda tinereţe, când a plecat la la Foggia sau la Genoa.

Ceea ce declară el e infernal și îi face un deserviciu fantastic. Nu-şi dă seama că îl vede lumea și îl aude, iar neamul acesta nu şi-a pierdut totuşi bunul simţ. Echipa lui, CFR Cluj, a demonstrat că nu ştie să atace”, a declarat, tranșant, Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. (foto digisport.ro)

2 răspunsuri

  1. Dl.Dinu sa faca ciocul mic deoarece in comparatie cu Dan Petrescu a realizat atat la echipele de club antrenate cat si la nationala ,doar contraperformante.

  2. Pazea! Drepti! Revine filozoful angoasei militiene! Spaima balerinelor sifilitice din crâsmele anilor ’80 loveste din nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri