Caută
Close this search box.

De ce o urăște Serena Williams pe rusoaica Șarapova

Rusoaica Maria Şarapova (31 de ani), ajunsă acum pe locul 41 WTA, este, poate, cea mai antipatică sportivă din circuitul profesionist pentru celelalte jucătoare.

Rusoaica a povestit, în autobiografia ei, despre rivalitatea cu Serena Williams, dusă la extrem. Chiar dacă americanca conduce cu un scor copleșitor în faţa Mariei Şarapova, 19-2, se pare că ura ar veni tot dinspre Serena.

Prima victorie obținută de Maria Şarapova (31 de ani) în fața Serenei Williams (36 de ani) a fost în 2004, în finala de la Wimbledon, iar Maria simte că de atunci Serena o urăște fără cale de întoarcere.

„Eu şi Serena Williams nu vom fi niciodată prietene. Vom rămâne mereu adversare. Am fost norocoasă să-mi fac suficienţi prieteni la începutul carierei mele, care sunt încă importanți pentru mine. Cred că Serena m-a urât pentru că eu am fost puștoaica slabă care a învins-o la Wimbledon, contrar tuturor așteptărilor. Dar, cel mai mult, cred că m-a urât pentru că am auzit-o plângând”, a spus Maria Şarapova în autobiografie, declarație preluată de Digi Sport. (foto thenational.ae)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri