Caută
Close this search box.

Antena 1 i-a dat din nou liber lui Mircea Radu

Mircea Radu (49 de ani) a renunţat, la sfârşitul anului trecut, la colaborarea cu Marina Almăşan, alături de care prezenta, la TVR 2, ”Femei de zece, bărbaţi de zece”, însă iată că transferul la Antena 1 nu a fost de bun augur. După doar câteva ediţii, el a rămas fără emisiunea ”Ie Românie”, care i se dăduse pe mână pe 28 februarie 2018.

Mircea s-a bucurat ca un copil când Antena 1 i-a propus, la începutul anului, un nou format de emisiune:,,Cum aş putea să uit (şi mă bucur că nimeni n-o face) că aici, în Antena 1, am prezentat acea emisiune-fenomen, încă neegalată, vorbesc desigur de «Din Dragoste»?

E grozav şi reconfortant să mă întâlnesc cu foşti colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care să râd la fel. Revenirea în Antena 1 înseamnă pentru mine mai mult decât certitudinea unui viitor succes, e emoţie”, declara el, după ce a semnat contractul cu trustul Intact. Entuziasmul a fost însă de scurtă durată, căci vinerea trecută a fost anunţat de şefi că show-ul ”Ie Românie” a fost scos din grila de programe, înainte de marea finală, din cauza audienţelor slabe.

Din păcate, soarta prezentatorului e momentan incertă la Antena 1: „Suntem abia la final de aprilie, e prematur să vorbim despre alte proiecte la Antena 1”, a declarat Mircea Radu, care îşi planifică acum doar vacanţa de vară.  Surse din trustul Intact ne-au declarat: „Poate că va fi invitat la diversele show-uri pe care le face Antena 1, gen «Serviţi, vă rog!»”.

Dar, în urmă cu nouă ani, carismaticul prezentator tv a mai cunoscut un eşec profesional, la acelaşi post tv, fiind pus pe făraş după finalizarea filmărilor pentru emisiunea ”Din dragoste”. Mircea recunoaşte că acel show, difuzat în perioada 2001-2010, a fost momentul lui de glorie: ”Emisiunea aia a fost atât de puternică încât a şters tot ce am făcut până la «Din Dragoste» şi, se pare, puţinul pe care l-am făcut după. Pentru că atât de multă pasiune am pus încât este normal ca oamenii să mă perceapă ca fiind Mircea Radu de la «Din Dragoste»”, a declarat el, pentru adevărul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri