Caută
Close this search box.

Ce nume va avea cel de-al treilea copil al cuplului regal al Marii Britanii

Cuplul regal format din prințul William și soția sa, Kate Middleton, a întâmpinat pe lume luni, 23 aprilie, al treilea copil, un băiețel perfect sănătos, de 3,8 kilograme. Cum informații cu privire la numele pe care cei doi îl vor alege pentru micuț vor fi făcute publice curând, de către sursele oficiale ale Palatului Kesington, acestea sunt ultimele momente în care curioșii își pot exprima și ei punctul de vedere, votând modul în care consideră ei că se va numi micul prinț.

Este așteptat cu sufletul la gură momentul în care va fi anunțat numele celui de-al treilea copil al cuplului regal britanic, însă până la marea dezvăluire, nerăbdătorii pot consulta site-urile special create pentru a vota numele potrivit pentru noul-născut. Cei de la William Hill, un site de pariuri, au creat deja o pagină special destinată pentru alegerea numelui bebelușului regal, iar fanii au început să-și dea deja cu părerea și să propună diverse nume, sărind în ajutorul ducilor de Cambridge. Pe site-ul paginii de pariuri, numele favorite au fost Arthur, Albert, Alexander, Jack și James, conform Mirror. O altă pagină de acest gen, LadBrokers, susține că cele mai plauzibile variante de nume pentru băiat ai fi Arthur, James, Albert, Philip sau Thomas. Cum cele două site-uri au pe primele locuri același nume favorit, se poate deduce că alegerea acestuia ar reprezenta un omagiu adus tatălui reginei Elizabeta a II-a, regele George al VI-lea, care se mai numea și Arthur. Și site-uri de știri, precum Mirror, s-au alăturat febrei sondajelor și au creat la rândul lor, pe pagina personală, un loc unde se poate vota, acest lucru făcând deliciul cititorilor, care au adăugat nume precum Thor sau Donald.

Bineînțeles că toate aceste demersuri sunt doar pentru amuzament, pentru a trece mai repede timpul, până la anunțul oficial. Numele copilului poate fi dezvăluit la câteva zile de la naștere, sau chiar și după o lună, așa cum s-a mai întâmplat în trecut, în cazul prințului Charles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri