Caută
Close this search box.

Turcan: Dăncilă să demisioneze de urgenţă! Nu face faţă. A confirmat şi apartenența la grupul infracțional

Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, a afirmat că premierul Viorica Dăncilă trebuie să demisioneze de urgenţă

În opinai lui Turcan, Dăncilă a confirmat toate „dubiile cu privire la capacitatea domniei sale de a face faţă funcţiei” şi, totodată, „și-a confirmat apartenența la grupul infracțional axat pe distrugerea Constituției”.

Turcan mai arată că că mandatul de politică externă nu este aprobat de condamnaţi, ci de preşedintele României.

Viorica Dăncilă trebuie să demisioneze de urgență!, scrie Raluca Turcan pe pagina ei de Facebook.

Prin toate acțiunile sale, Viorica Dăncilă a demonstrat că nu se poate achita de responsabilitățile care îi revin. Viorica Dăncilă a confirmat toate dubiile cu privire la capacitatea domniei sale de a face față funcției. Din neștiință sau din cauza obedienței față de Liviu Dragnea, s-a plasat în mod flagrant în afara Constituției României.

Să faci confuzii economice grave, să ataci Banca Națională a României și să refuzi o acțiune de mediere a președintelui României este neconstituțional. De asemenea, să te angajezi în acțiuni externe în afara cadrului constituțional arată un comportament de tip infracțional, copie la indigo a comportamentului care l-a consacrat pe Liviu Dragnea.

Nu condamnații aprobă mandatul pe politică externă, ci președintele României. Tot președintele României este garantul respectării de către România a angajamentelor europene, de a căror încălcare se fac vinovați Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

Prin acțiunile sale, Viorica Dăncilă și-a confirmat apartenența la grupul infracțional axat pe distrugerea Constituției și a legilor în vigoare în România. Este complicele lui Liviu Dragnea și atât, nu are nicio legătură cu interesul public. Trebuie să părăsească de urgenta Guvernul, care este al României, nu al condamnaților, conchide Turcan.

„Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat azi că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a cerut public demisia, spunând că îi retrage încrederea. Şeful statului a invocat disputa Guvern – BNR şi memorandumul privind mutarea ambasadei României la Ierusalim.

„Retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost învestit. Au trecut trei luni, după care pot să trag o concluzie – doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru a României şi transformă astfel Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea solicit public demisia doamnnei Dăncilă din funcţia de prim-ministru al României”, a spus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri