Caută
Close this search box.

FSANP: Deruta din penitenciare, întreținută cu împuterniciri de Tudorel Toader, ministrul Justiției

tudorel toader

Starea de derută din unele penitenciare ar fi determinată şi de instabilitatea pe care o preferă Tudorel Toader, ministrul Justiției.

Aceasta este concluzia lui Sorin Dumitrașcu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP)

Starea de deruta din unele penitenciare este una intretinuta si de instabilitatea in functia de director. Ministrul Justitiei prefera imputernicirile si tot amana concursurile, arată Sorin Dumitrașcu pe site-ul FSANP

Cel mai vechi concurs pentru ocuparea unei functii de director aflat inca in derulare a inceput undeva pe la finalul lui 2016. Intre timp s-au mai anuntat si altele, prin primavara chiar si concursuri pentru functii de director general ori sef de directie.

Toate bune, doar ca nu s-a miscat nimic nici in acest caz, ministrul preferand numirile temporare, directorii imputerniciti fiind nevoiti sa se caciuleasca cel putin o data la 6 luni la inaltul divan al Tudorelului de la justitie.

Sigur, sunt si imputerniciti activi si care-si fac treaba indiferent cat au acest mandat, o astfel de atitudine e laudabila si chiar mi-as dori sa-i cunoastem cu totii. Regula insa e ca imputernicirea e o stare de asteptare si ca toti cei aflati in aceasta situatie nu fac decat sa incerce sa se mentina pe linia de plutire, conchide Dumitrașcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri