Caută
Close this search box.

Simona Halep a fost atacată urât pe Twitter, scandal cu Serena Williams

simona halep

Simona Halep a fost atacată pe Twitter de unii fani ai tenisului, iar Darren Cahill a reacţionat. Totul s-a petrecut după ce Serena Williams a scris un mesaj foarte urât la adresa mentorului Simonei, în care Ion Ţiriac este jignit. Anterior, acesta afirmase că în tenis este nevoie acum de alteva decât de o jucătoare de 36 de ani şi 90 de kilograme.

Simona Halep merge cu echipa României în elita mondială

Pe contul de Twitter al unui blog de sport, informeaz GSP, a fost postat un mesaj dur către Simona Halep, în contextul războiului declarativ dintre Serena Williams și Ion Țiriac:

Mereu am spus că oamenii au dreptul o opinie. E clar că tenisul feminin este mai mult decât mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant.

Simona Halep, la mijloc în cearta dintre Ţiriac şi Serena

Serena Williams a reacționat astfel după că Ion Țiriac a criticat-o pentru modul în care arată:

Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin.

Jucătoarea noastră era acuzată că e permisivă cu declarațiile controversate ale miliardarului român.

Aștept ca Simona să fie întrebată despre acest subiect și să nu spună nimic pentru ca Mercedesul să nu-i fie luat.

, a fost mesajul de pe Twitter către Simona Halep.

Darren Cahill intervine: „Nu e normal”

simona halep
simona halep

Australianul Darren Cahill a văzut mesajul și s-a grăbit să sară în apărarea Simonei. „Nu e normal și e total nedrept. Asta nu are nici o legătură cu Simona. Ea are doar respect pentru Serena. Comentariul tău e mai stupid decât al lui (n.r. Țiriac). E chiar mai rău”, a fost reacția lui Cahill.

„Nu mă îndoiesc de respectul Simonei pentru Serena. Dar simt mereu că oferă răspunsuri cuminți când bunicul român începe să vorbească nebunește. Acesta era ideea comentariului meu”, a fost ultima reacție de pe contul de Twitter care a postat mesajul critic la adresa Simonei.

2 răspunsuri

  1. De acord cu Serena, nu vad -MACAR IN SPORT- nicio legatura cu varsta sau kilogramele, atata timp cat persoana respectiva „poate” si inca cum, face performanta…Daca zicea „90 kg si 1,50 m,” poate facea un oarecare sens, desi , chiar si in asa caz, performanta primeaza(***)…E posibil ca Serena sa nu-si mai revina la forma ei de altadata( si nu este de blamat), insa are dreptul sa participe la orice intrecere sportiva, daca regulamentul ii permite…(***-cazul Maradona in fotbal si altele, sau -in film- Mikey Rooney si James Cagney)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri