Caută
Close this search box.

4 aprilie, ziua în care viața Mădălinei Ghenea a luat altă întorsătură. Evenimentul i-a schimbat complet viața

Despre relația dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au spus multe lucruri de-a lungul timpului, iar în ultima perioadă au apărut în presă mai multe informații potrivit cărora cei doi nu s-ar înțelege bine. Acum, însă, actrița a făcut publică o fotografie inedită, ce lămurește, fără doar și poate, orice zvon.

Ziua de 4 aprilie este una cu totul și cu totul deosebită pentru Mădălina Ghenea, întrucât în urmă cu un an de zile devenea mamă pentru prima oară. Acum, actrița și Matei au organizat o petrecere fastuoasă în cinstea micuței Charlotte, care a făcut deja primii pași.

Cei doi au sărbătorit-o în avans, în curtea casei lor, iar în urmă cu puțin timp, Mădălina Ghenea a făcut public un colaj de la party. Astfel, în imagini se poate observa ce ținute sofisticate au ales. Dacă el poartă un costum și cravată aurie, ea a ales să îmbrace o rochie superbă albă, cu broderie în partea de sus, la care a accesorizat o pălărie cu pene și pantofi scumpi.

”La mulți ani, Lola mea! În urmă cu un an, cu câteva minute înainte de miezul nopții tu ai venit, gălăgioasă și plină de viață, cea mai fericită, iubită furtună. Niciodată să nu încetezi să râzi, dragostea mea, promite-mi că vei avea întotdeauna zâmbetul acesta mare pe fața ta”, a scris Mădălina, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri