Caută
Close this search box.

Accident grav la Salina Slănic. Un microbuz cu turiști israelieni s-a răsturnat. Printre răniți, un copil de 2 ani

Un microbuz în care se aflau 19 turişti israelieni s-a răsturnat, duminică după-amiază, în Salina Slănic din Prahova, în drum spre zona de circuit turistic, mai multe persoane fiind rănite. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că 22 de persoane, între care opt copii, au fost implicate în accident. Victimele, printre care un copil de 2 ani, au fost transportate la spital, cu diferite traumatisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, citată de Agerpres, autovehiculul s-a răsturnat la intrarea în salină, în tunelul care duce spre zona turistică.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, citati de News.ro, au precizat că pacienţii au suferit traumatisme craniene, de coloană, dar şi ale membrelor. Cel mai tânăr pacient are 2 ani, iar cel mai vârstnic are 72 de ani. Toţi sunt cetăţeni din Israel, iar opt dintre răniţi sunt copii, cel mai mare având 16 ani.

Singurul care a scăpat fără răni este şoferul microbuzului.

Autovehiculul s-a răsturnat pe o parte, în drum spre coborâre în Salina Slănic, la jumătatea distanţei dintre staţia de plecare şi cea de sosire. Deocamdată, nu au fost stabilite clar condiţiile în care s-a produs evenimentul rutier.

La faţa locului au fost trimise opt autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, dar şi o autospeciala de stingere, doua autospeciale de descarcerare, doua echipaje de prima ajutor SMURD şi o autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri