Actualul președinte al FR Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani) a reacționat imediat după interviul acordat GSP de către Liviu Dragnea, în care acesta afima că, dacă Ionuț Lupescu va câștiga alegerile la FRF (programate miercuri, 18 aprilie), va avea tot sprijinul său.

„Mă așteptam ca Lupescu să caute sprijin politic. Îl recomandă acest tip de comportament. A văzut că nu a avut nicio șansă să-i convingă pe membrii FRF care trebuie să voteze. Fotbalul trebuie să fie condus de oameni care reprezintă cluburile. Eu sunt încrezător și nu am nicio emoție. În acești 4 ani am cunoscut fiecare membru votant al FRF. Și este foarte important” a declarat  Răzvan Burleanu la Pro X.

Tot el a continuat : ”În 2014 s-a spus că am fost pus politic la FRF, încercând ca prin această etichetă să se găsească o justificare a faptului că un tânăr de 29 de ani, care nu era parte dintr-un sistem, a câștigat alegerile. Membrii votanți și-au dorit o persoană care să ia decizii bune și dure. Nu este vreo dovadă că înainte de alegeri m-am văzut cu vreun lider al unui partid sau că am avut altă susținere. Vreau să-i răspund și lui Dumitru Dragomir, care zice că a influențat alegerile din 2014 și că s-a văzut cu mine și cu Chivorchian înainte de alegeri. Nu este adevărat ce spune Dragomir. Nu m-am văzut cu el decât pe 5 martie 2014. După aceea l-am văzut și la un meci la Buftea. Dar poate blufează sau poate îl lasă memoria de la vârsta„, a mai adăigat actualul conducător federal la Pro X. (foto riseproject.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 4 =