Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, e tot mai nemulțumit de comportamentul liderului PSD, Liviu Dragnea (preşedintele Camerei Deputaţilor), pe care îl acuză că a rupt în ultimele trei săptămâni dialogul politic.

Tot mai mulți membri ALDE i se plâng fostului premier din perioada 2004-2008 că ”Dragnea a luat tot: acces la afaceri, la funcții politice și în firmele de stat”.

”Tăriceanu solicită întâlniri pe care Dragnea le tot amână, pentru a rezolva diverse probleme legate de guvernare”, au explicat surse de bună credinţă pentru g4media.ro. După toate indiciile, ruptura s-a produs în urmă cu cel puțin trei săptămâni, din cauza ambițiilor prezidențiale manifestate de Călin Popescu Tăriceanu. Un sondaj realizat în perioada 1-19 martie la comanda ALDE anunța că numărul doljenilor care vor candidați separați este aproape egal cu al celor care vor candidat comun PSD-ALDE. În situația unui candidat comun, 48% îl vor pe Tăriceanu și doar 8% pe Dragnea. Că relația dintre cei doi lideri scârțâie s-a văzut și după sărbătorile de Paște. Întrebat marți cum comentează participarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la un eveniment organizat de SRI, Tăriceanu a dat următorul răspuns: „Discutaţi cu cei care au făcut aceste afirmaţii, nu-mi puneţi mie întrebarea referitoare la obligaţiile sau calităţile în care participă la o serie de reuniuni alte persoane. Eu, în ceea ce mă priveşte, ştiu cum să mă comport. În viaţă eu am învăţat aşa: civilii cu civilii şi restul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.