Caută
Close this search box.

Bătute rău în Franța, dar calificate în ”Final Four”

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti s-a calificat, duminică, la turneul Final 4 al Ligii Campionilor, în pofida unei înfrângeri drastice în fața echipei franceze Metz Handball, cu 20-27 (9-14), în manşa a doua a sferturilor de finală.

După acest rezultat foarte slab, dar totuși aducător de calificare, CSM Bucureşti va participa la turneul Final 4 de la Budapesta pentru a treia oară consecutiv, graţie victoriei categorice din Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu”, la 13 goluri, 34-21, scor general 54-48 în favoarea colegelor Cristinei Neagu.

CSM a făcut la metz unul din cele mai slabe meciuri din istoria clubului, echipa fiind condusă şi la nouă goluri, 10-19 (min.39) şi 16-25 (min. 55). Chiar și așa, după acel ”+13” acasă, nu au fost emoţii în privinţa obţinerii biletului pentru turneul final al competiţiei, programat pe 12 şi 13 mai, în Arena Papp Laszlo din Budapesta. Reamintim că fetele de la CSM Bucureşti au câştigat trofeul în 2016, iar anul trecut au ocupat locul al treilea.

Celelalte echipe calificate în careul de aşi sunt Gyori Audi ETO KC (Ungaria), campioana en titre, vicecampioana Vardar Skopje (Macedonia) şi Rostov pe Don (Rusia). (foto Sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri