Caută
Close this search box.

Bela şi Marta Karolyi, primele declaraţii în scandalul sexual din gimnastică: O bombă care a explodat. Boom!

Bela şi Marta Karolyi au vorbit în premieră despre scandalul sexual din gimnastica americană, după ce multe dintre gimnaste susţin că abuzurile sexuale au avut loc şi la ferma soţilor Karolyi, pe care Federaţia americană de Gimnastică o folosea ca bază de cantonament.

Soţii Karolyi neagă că ar fi ştiut de aceste abuzuri.

„Am auzit în timpul audierilor că unii dintre părinţi erau în camera de terapie, cu copiii lor şi Larry Nassar făcea acelaşi lucru. Nici ei nu au observat nimic. Cum aş fi putut să îmi dau eu seama?”, a declarat Martha Karolyi, potrivit digi24.ro.

Bela şi Marta Karolyi, acuzați de abuzuri de nedescris de gimnaste din SUA și România: Mâncam din gunoaie

Multe dintre gimnaste nu cred în aceste explicaţii şi i-au dat pe cei doi antrenori români în judecată. La rândul ei, Federaţia americană de gimnastică a reziliat contractul cu ferma familiei Karolyi.

Bela Karolyi: „Întreaga situaţie este ca o explozie. O bombă care a explodat. Boom!”

Martha Karolyi: „Este îngrozitor. Dar aş spune că nu contează dacă vorbim de nume cunoscute sau de anonimi. Orice copil care a fost violat de Nassar reprezintă o crimă şi este atât de trist”.

Larry Nassar a primit două condamnări de 125 şi 175 de ani pentru abuz sexual şi alţi 60 de ani de închisoare pentru deţinere de imagini pornografice cu minori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri