Caută
Close this search box.

Blestemul campioanelor: Caroline Wozniacki, nr.2 mondial, eliminată în același zi cu Simona

Principala urmăritoare a Simonei Halep și fost lider mondial o scurtă perioadă, daneza Caroline Wozniacki (27 de ani, locul 2 WTA) a suferit o neașteptată și dură accidentare în meciul din sferturile de finală de la Istanbul, contra unui adversar cu mult sub nivelul ei, franțuzoaica Pauline Parmentier (32 de ani, 122 WTA), la scorul de 6-4, 3-6. Wozniacki a fost nevoită să abandoneze, ca într-un blestem, exact în ziua în care Simona Halep pierdea neașteptat, la Stuttgart, în fața lui Coco Vandeweghe.

Așadar, primele două jucătoare ale lumii au fost eliminate în aceeași zi și în aceeași fază a competiției, dar din turnee diferite. Caroline Wozniacki a fost obligată să abandoneze după mai bine de 90 de minute de joc, atunci când, la finalul setului secund, câștigat de Parmentier cu 6-3, daneza s-a consultat cu medicul competiției și a luat decizia de a nu mai poate continua.

Parmentier va juca în semifinalele turneului de la Istanbul împotriva româncei Irina Camelia Begu, sâmbătă după amiază.

Chiar și așa, înaintea turneului de la Madrid,  diferența dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki rămâne una semnificativă, de 1.265 de puncte. (foto beinsports.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri