Caută
Close this search box.

Bucătar celebru, victimă a Maratonului de la Londra

Așa cum se întâmplă nu de puține ori în cursele de maraton, temperaturile doar cu puțin ridicate peste cele obișnuite pot duce la adevărate tragedii. Asta s-a întâmplat și la Maratonul Londrei din acest an, care a făcut, din păcate, o victimă la care nu se aștepta nimeni. Este vorba de Matt Campbell, fost star la emisiunea „Masterchef: The Professionals”, care a murit în timpul cursei la care participa în memoria tatălui său, cu scopul de a aduna fonduri pentru organizația caritabilă la care lucra.

Fără a fi nici pe departe prea ”bătrân” pentru cursele de maraton, dar nefiind nici un sportiv profesionist, celebrul bucătar, de numai 29 de ani, s-a prăbușit în jurul kilometrului 36, adică în ultimul sfert al cursei. A primit îngrijiri medicale de urgență la fața locului și a fost transportat foarte repede la spital, dar organismul său nu a mai rezistat și în cele din urmă s-a constatat decesul.

Ca o ironie a soartei, cu doar 10 minute înainte de start, Campbell se fotografiase împreună cu un coleg de cursă, tot bucătar, pe care a postat-o pe rețelele de socializare alături de mesajul: „Let’s do this!” (Hai, să o facem!). (foto planetradio.co.uk)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri