Caută
Close this search box.

Canotorii noștri, mai buni decât vicecampionii olimpici de la Rio

Din nou vești foarte bune de la Regata internațională ”Memorial Paolo d’Aloja”, organizată de Federația Italiană de Canotaj, la care băieții noștri au obținut și în ziua a doua rezultate remarcabile.

De data aceasta România a câștigat medalia de argint în proba de simplu, prin Vasile Agafiței, locul 1 fiind ocupat de Belgia. Apoi tricolorul a urcat pe cel mai înalt catarg în proba de dublu vasle, unde Romania a triumfat prin Ionuț Prundeanu si Florin Enache, locul 2 fiind ocupat de echipa vicecampioană olimpică de la Rio, Lituania.


În proba de 4 rame, Romania a ocupat locul 2 prin Mihăiță Țigănescu, Ciprian Tudosa, Marius Cozmiuc si Ciprian Huc, pe primul loc clasându-se italienii vicecampioni mondiali la Sarasota, aceiași care fuseseră învinși de români cu o săptămână înainte.
În fine, un frumos succes s-a întregistrat în proba de 8+1, grație canotorilor Vlad Aicoboaie, Lehaci Florin, Matinca Alexandru,Radu Constantin, Adam Constantin, Bejan Sergiu, Pirghie Cristi, Macovei Alexandru și Munteanu Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri