Preşedintele Klaus Iohannis participă duminică, alături de soţia sa Carmen, la slujba de Paște de la biserica parohială romano-catolică „Sfânta Treime“ din Sibiu. Cei doi au ajuns în jurul orei zece la biserica.

La aceeași biserică sibiană, cuplul prezidențial a participat azi noapte la slujba de Înviere. La ieşirea de la slujbă, după 3 ore, şeful statului le-a transmis urări de bine românilor care sărbătoresc Paştele şi celor care serbează Floriile.

„Sărbători fericite! Avem o dublă sărbătoare: unii sărbătorim acum Învierea – şi le doresc «Hristos a Înviat!» – iar mulţi serbăm astăzi Floriile şi le doresc «La mulţi ani» şi o sărbătoare frumoasă!“, a spus Iohannis sâmbătă noapte. El a ajuns la biserică în jurul orei 21.00, ţinându-se de mână cu soţia sa. Familia prezidenţială a fost aplaudată de câteva persoane aflate în centrul oraşului.

Duminică, preşedintele Klaus Iohannis a postat şi un mesaj pe Facebook: „Tuturor celor care sărbătoresc astăzi Paştele, le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie şi linişte sufletească”, a scris şeful statului pe Facebook şi le-a urat ”La mulţi ani” celor care-şi serbează numele de Florii.

276 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =