Caută
Close this search box.

Carmen și Klaus Iohannis, la slujba de Paște de la Biserica „Sfanta Treime” din Sibiu. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis participă duminică, alături de soţia sa Carmen, la slujba de Paște de la biserica parohială romano-catolică „Sfânta Treime“ din Sibiu. Cei doi au ajuns în jurul orei zece la biserica.

La aceeași biserică sibiană, cuplul prezidențial a participat azi noapte la slujba de Înviere. La ieşirea de la slujbă, după 3 ore, şeful statului le-a transmis urări de bine românilor care sărbătoresc Paştele şi celor care serbează Floriile.

„Sărbători fericite! Avem o dublă sărbătoare: unii sărbătorim acum Învierea – şi le doresc «Hristos a Înviat!» – iar mulţi serbăm astăzi Floriile şi le doresc «La mulţi ani» şi o sărbătoare frumoasă!“, a spus Iohannis sâmbătă noapte. El a ajuns la biserică în jurul orei 21.00, ţinându-se de mână cu soţia sa. Familia prezidenţială a fost aplaudată de câteva persoane aflate în centrul oraşului.

Duminică, preşedintele Klaus Iohannis a postat şi un mesaj pe Facebook: „Tuturor celor care sărbătoresc astăzi Paştele, le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie şi linişte sufletească”, a scris şeful statului pe Facebook şi le-a urat ”La mulţi ani” celor care-şi serbează numele de Florii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri