Caută
Close this search box.

Caz șocant. O studentă a fost condamnată la închisoare, după ce și-a înfometat, opărit și înjunghiat iubitul

O studentă din Marea Britanie a fost condamnată la șapte ani și șase luni de închisoare, după ce și-a torturat iubitul. Tânăra l-a înfometat, l-a bătut și l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 22 de ani.

Inițial, Jordan Worth s-a comportat ca o parteneră posesivă: îi indica iubitului său ce să poarte sau ce să mănânce, îi controla telefonul și conturile de pe rețelele de socializare, ca în cele din urmă, situația să degenereze și să se ajungă la agresiuni fizice deosebit de grave, potrivit metro.co.uk.

Tânăra a recunoscut că și-a înfometat iubitul, l-a bătut de nenumărate ori, l-a opărit, iar în cele din urmă l-a înjunghiat. Iadul bărbatului s-a încheiat abia când vecinii au observat actele de agresiune și au sunat la poliție. Martorii au declarat că îi auzeau pe cei doi certându-se foarte des și au observat vânătăi pe fața tânărului.

În urma unui control medical, partenerul lui Jordan avea nenumărate răni la mâini, tăieturi și urme de arsuri, toate fiind semne de tortură aplicată de femeie.

În cele din urmă, bărbatul a obținut un ordin de restricție împotriva iubitei sale, iar Jordan Worth a primit o condamnare de șapte ani și jumătate, după ce și-a recunoscut faptele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri