Caută
Close this search box.

Celebrităţi despre care nu știați că sunt ortodocși greci

Biserica Ortodoxă Greacă numără printre membrii săi câteva figuri celebre. Cine este ortodox grec la Hollywood? Actori, cântăreți și sportivi practică credința ortodoxă greacă. Unii dintre ei au fost crescuți în credinţa bisericii ortodoxe, în timp ce alții s-au convertit la această religie mai târziu. Sunteţi de părere că, apartenenţa la o credinţă este de ajutor în carieră?  Priviţi această listă și trageţi singuri concluzia.

Jennifer Aniston a fost crescută în credinţa ortodoxă greacă, dar nu se mai consideră  ca fiind o fiinţă religioasă. „Am crescut văzând o mulțime de aspecte frumoase legate de educație în credinţă, și am avut bucuria să merg la biserică și să trăiesc ceremonia și ritualul ei deosebit „.

Tina Fey nu discută public despre credința ei, dar s-a căsătorit printr-o ceremonie greco-ortodoxă. S-a născut în Upper Darby, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Ocupă locul 10 în ierarhia celebrităților pe care le-ai lăsa să aibă grijă de copilul tău, locul 36 în lista persoanelor cele mai de încredere din lume.

Zach Galifianakis a declarat: „Am crescut ortodox grec și aș vrea să știu mai multe despre Biblie, dar nu m-am gândit cu adevărat la asta, cred că este vorba de mitologie, ar fi frumos să credem în ceva, oricum nu avem nimic de pierdut”. S-a născut la Wilkesboro, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii. Este clasat pe locul 26 în grupul celor mai amuzanţi comedianţi ai tuturor timpurilor, pe locul 52 în grupul bărbaţilor celebri cu care aţi dori să beţi o bere.

John Stamos este, ortodox grec. El a fost invitat la Casa Albă în 2015 pentru a sărbători Ziua Independenței Grecieii. S-s născut în Cypress, California, Statele Unite ale Americii. Se clasează pe locul 12 între cei mai plăcuţi bărbați de peste 40 de ani.

Maria Sharapova este de credinţă ortodoxă greacă. „Ceea ce mi-a adus tenisul a fost incredibil. Dumnezeu mi-a dat un talent, dar trebuia să-mi aduc şi eu contribuţia mea.” Nu cred numai în talentul dat de Dumnezeu, trebuie să munceşti pentru tot ce câștigi și cred că această combinație m-a ajutat să am succes. Ocupă locul 97 în ierarhia celor mai bune sportive a tuturor timpurilor, locul 54 în lista celor mai frumoase femei ce nu au nevoie să se fardeze, locul 15 pe lista celor mai solicitaţi sportivi, care încă performează, locul 7 în ierarhia celor mai mari jucătoare de tenis de sex feminin din Era Open.

Tom Hanks a fost expus la o mare varietate de religii în copilărie.. A fost convertit la credința ortodoxă greacă atunci când s-a căsătorit cu Rita Wilson în 1988. Ocupă locul 2 în lista celor mai „cool” actori din toate timpurile, locul 1 în grupul celor mai mari actori şi actriţe din istoria diverismentului, locul 1 pe lista celor mai buni actori care au câștigat vreodată premiul pentru „cel mai bun actor într-un rol principal”, şi cel mai bun actor între actorii contemporani.

Charles Bronson se crede că a fost de religie ortodoxă. S-a născut la  Ehrenfeld, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. A ocupat poziţia 6 în grupul celor mai mari vedete ale filmului western occidental, poziţie 19 între actorii principali în filme de adcţiune.

Telly Savalas a vorbit fluent limba greacă și a fost implicat în Biserica Ortodoxă Greacă Sf. Sophia din Los Angeles pe tot parcursul vieții sale. S-a născut în Garden City, New York, Statele Unite ale Americii şi s-a stins la 72 de ani (1922-1994).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri