Jandarmii din Capitală au depistat, în zona Calea Griviţei, un bărbat care corespundea semnalmentelor transmise de poliţişti în cazul incendierii de autoturisme, acesta având pe palme şi pantaloni urme de funingine şi arsuri.

Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Bărbatul a fost predat Poliţiei Capitalei pentru audieri, informează News.ro.

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, duminică, faptul că, în jurul orei 01.00, o persoana suspectă de incendierea mai multor maşini a fost depistată de jandarmi, în zona Calea Griviţei.

„Asupra bărbatului au fost găsite doua pietre, pe palme avea urme de funingine şi pantalonii cu urme de arsuri. Persoana suspectă a fost predată de jandarmi poliţiştilor care vor continua cercetările în cauză”, au precizat jandarmii, potrivit News.ro.

La rândul lor, poliţiştii au anunţat că pe timpul nopţii de sâmbătă spre duminică au fost audiate mai multe persoane, dar „până în prezent nu au rezultat elemente de interes operativ cu privire la acestea”.

Pompierii din Bucureşti au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii la autoturisme, opt maşini fiind distruse sau avariate în total. Există suspiciunea că focul a fost provocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.