Caută
Close this search box.

Comandantul Jandarmeriei, despre amenda pentru un surdo-mut: Nu îţi dai seama dacă strigă sau nu

Comandantul Jandarmeriei Române a transmis, referitor la amenda dată de un jandarm unui surdo-mut la protestul din martie, din timpul Congresului PSD, că bărbatul a fost identificat pe baza probelor video, astfel că este greu de realizat dacă strigă sau nu.

FOTO: Stiri de Cluj

Sebastian Cucoş a subliniat faptul că încadrarea faptei a fost făcută corect, însă descrierea faptei din procesul-verbal, unde scrie că bărbatul striga lozinci alături de alţi protestatari, este eronată.

“Din informaţiile pe care le am, încadrarea faptei a fost făcută corect, descrierea ei a fost eronată. Asta şi pentru că identificarea persoanei a fost făcută pe baza probelor video. În vacarmul care se vede pe imagini nu îţi dai seama cu uşurinţă dacă strigă sau nu strigă”, a declarat marţi şeful Jandarmeriei, potrivit protv.ro.

Sebastian Cucoş a precizat că verificările privind acest caz se vor finaliza în următoarele zile, urmând să fie luate măsuri pentru ca situaţia să nu se mai repete.

“Cred că cercetarea se va termina în următoarele zile. Până la momentul actual, ceea ce pot să vă spun este că această eroare în descrierea faptei ne-a adus un deifcit de imagine şi cu siguranţă vom întreprinde nişte demersuri pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete”, a spus Cucoş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri