Caută
Close this search box.

Consternare după ce s-a aflat că vicepreședintele CJ Alba a fost găsit spânzurat

Vestea că Alin Cucui, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Alba, a fost găsit spânzurat într-un imobil din Alba Iulia a provocat uimire.

Cucui se afla la al doilea mandat de vicepreşedinte al CJ Alba, era căsătorit şi avea un copil.

El ar fi fost descoperit de apropiaţi într-un imobil care aparţine familiei sale, potrivit surselor judiciare. Poliţia efectuează cercetări în acest caz.

”A fost un coleg în adevăratul sens al cuvântului. Este o tragedie! Inexplicabil pentru mine!…”, a declarat vicepreşedintele CJ Alba Dumitru Fulea, prezent la locul tragediei, conform Adevărul.

Acesta a spus că ultima dată s-a întâlnit cu colegul său marţi dimineaţa, la şedinţa operativă şi nu a observat nimic deosebit în comportamentul lui. Înainte să-şi pună capăt zilelor, vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui a lăsat un bilet în care explică motivele care l-au dus la acest gest disperat, potrivit unor surse. Se pare că acesta s-ar fi spânzurat de clanţa unei uşi.

Deputatul liberal Florin Roman, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Alba, e consternat după ce fostul său coleg Alin Cucui a fost găsit spânzurat, miercuri, într-un imobil din Alba Iulia.

Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună…am fost alături la bine şi la greu. Aline, (…) rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete…Ne vei lipsi, frate, a scris Roman pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri