Caută
Close this search box.

Copil aflat în cărucior, prins în uşile unui autobuz RATB: Am fost nevoit să țip

Un șofer RATB este acuzat că a închis ușa autobuzului peste un copil aflat în cărucior. Incidentul a fost făcut public de tatăl copilului pe pagina sa de Facebook.

„Cred că RATB are o politică de traumatizare a copiilor mici, pentru că şoferul unui autobuz 601 a închis ușile peste căruciorul în care se afla Matias în timp ce îl urcam în mașină.

Am fost nevoit să țip, ca să nu plece așa, lăsându-mă pe mine în stație și copilul de 1 an captiv între uși, într-o poziție total nesigură.

Și asta la puțin timp după incidentul cu nepoţica separată de ușile unui tramvai de bunicul ei. Ce facem, mai putem sta în siguranță în țara asta?”, a scris Alexandru Avadanei.

Reacția RATB

După ce părintele a reclamat incidentul, RATB a anunțat că un angajat al instituției este cercetat disciplinar.

„RATB a primit reclamația părintelui în cauză, iar conducerea a dispus deîndată cercetarea disciplinară a angajatului. În plus, Regia are în derulare un program de instruire a tuturor conducătorilor de vehicule, prin care aceștia sunt instruiți și atenționați asupra sancțiunilor pe care le vor primi dacă se fac vinovați de un astfel de comportament inacceptabil.

RATB regretă acest incident izolat și precizează că nu acceptă din partea angajaților un astfel de comportament”, transmite Regia, potrivit cotidianul.ro.

Este al doilea incident de acest gen sesizat în mai puțin de o lună. La începutul lunii aprilie, o fetiță a fost lăsată singură pe refugiu, după ce vatmanul a închis ușile, iar bunicul acesteia a rămas în tramvai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri