Caută
Close this search box.

Cum va arăta noul flagship LG G7 şi când se lansează

Dacă în primele luni ale anului am avut parte de lansări care mai de care mai importante, de la Samsung S9 la Huawei P20, a venit şi rândul LG să iasă la înaintare cu un nou vârf de gamă. Terminalul G7 a apărut deja pe internet în câteva poze ”scăpate” online, din care ne putem da seama că producătorul sud-coreean a ales să calce pe urmele proverbialei turme. 

Imaginea care infăţişează noul telefon din toate unghiurile a fost postată pe Twitter de Evan Blass, jurnalist de tehnologie recunoscut pentru acurateţea informaţiilor şi pozelor pe care le împărtăşeşte. Noul LG G7 va avea ”breton”, celebrul notch care şi-a făcut simţită prezenţa pe majoritatea terminalelor Android în acest an, începând cu noile game Asus ZenFone şi Huawei. Noul LG G7 se va lansa săptămâna viitoare.

De asemenea, G7 mai dispune şi de un buton în plus pe şasiu, în partea stângă a acestuia, despre care nu se cunoaşte încă mai nimic. Speculaţiile despre funcţionalitatea acestuia par să indice către o accesare rapidă a Google Assistant, feature pe care îl putem vedea montat şi la celălalt producător sud-coreean, Samsung, la telefoanele S8 şi S9. În acest caz, el accesează direct Bixby.

În plus, un alt aspect important pe care îl putem deduce din pozele postate de Evan Blass este faptul că LG a ales să păstreze mufa de căşti, în detrimentul unui plus de spaţiu în interiorul şasiului, care să servească altor scopuri. Astfel că, alături de Samsung, LG rămâne unul dintre producătorii importanţi de terminale care rulează Android care nu au renunţat la jack-ul audio de 3,5 milimetri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri