Caută
Close this search box.

Dan Petrescu, victorie și crize de nervi la Viitorul

Echipa antrenorului Dan Petrescu, CFR Cluj, a revenit pe locul 1 în play-off, grație victoriei în deplasare, 2-1 cu însăși formația campioană, Viitorul Constanța.

Clujenii au deschis scorul după doar 11 minute prin Omrani. Echipa lui Dan Petrescu a majorat diferența în minutul 25, când argentinianul Culio (cândva om de gol al ardelenilor, autor a două goluri contra lui AS Roma, pe Olimpico) l-a angajat foarte bine pe Deac, iar acesta a înscris.

Viitorul Constanța a marcat unicul său gol prin fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis, care a înscris după ce în prealabil ratase penalty-ul obținut de Gavra.

Chiar și în aceste condiții, când scorul era 2-0 pentru echipa sa, Dan Petrescu, supranumit „Bursucul”, nu s-a putut abține și a contestat vehement o decizie a arbitrului principal Istvan Kovacs. Arbitrul a dictat fault în atac al lui Țucudean la portarul Cojocaru, iar Dan Petrescu a luat foc. A sărit ca ars de pe bancă și a dat de 5 ori cu pumnii în teren. Imediat, „centralul” a venit și l-a avertizat că la următoarea reacție de acest gen va fi eliminat de pe bancă. (foto gsp)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri